fbpx

Împreună în
ROMÂNIA DIGITALĂ

O campanie națională de educație și incluziune digitală

DE CE INCLUZIUNE

Împreună în ROMÂNIA DIGITALĂ

România se situează pe ultimul loc din Uniunea Europeană conform datelor statistice de la Eurostat! În 2021, 72% dintre români nu au competențe digitale de bază, procentaj care a crescut din 2019, când era de 69%.

72 %
dintre români nu au competențe digitale de bază!
27 / 27
România este ultima în UE conform EUROSTAT (2021)!
Împreună în ROMÂNIA DIGITALĂ

HARTA EXCLUZIUNII ȘI INCLUZIUNII DIGITALE ÎN ROMÂNIA

image
image
image
De ce EOS

Fundația EOS România

Pentru Fundația EOS demararea unui amplu proiect național de incluziune digitală vine cumva ca un pas firesc, după o experiență de peste 10 ani de campanii și proiecte ce au vizat educația digitală.

Eforturile noastre de până acum, tot ce am construit deja prin inițiativele noastre, toată experiența și conexiunile realizate le vom folosi la maxim pentru succesul unui proiect care să unească energiile tuturor celor implicați în digitalizare, pentru o strategie coerentă de incluziune digitală, asumată la nivel guvernamental și implementată corespunzător.

Împreună în ROMÂNIA DIGITALĂ

HAIDEȚI ALĂTURI DE NOI

Invităm alături de noi toate organizațiile și instituțiile publice sau private care doresc să se implice în mod activ în demersurile necesare pentru organizarea campaniei de educație și incluziune digitală “Împreună în ROMÂNIA DIGITALĂ”.

Fundația EOS – Educating for an Open Society

Email

incluziunedigitala@eos.ro

CONTACT

Așteptăm cu drag pe toți cei interesați să ne contacteze.

    Prin trimiterea acestui formular ești de acord cu stocarea și procesarea datelor tale conform Politicii de confidențialitate